Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ زلزله‌ای بیست و سوم اردیبهشت ماه ۹۶ به بزرگی ۵ و ۷ دهم ریشتر منطقه پیش قلعه استان خراسان شمالی را لرزاند. در این زمین لرزه دو نفر در روستا‌های قصر قجر و لنگر از توابع شهرستان بجنورد جان خود را از دست دادند و ۴۰۰ نفر نیز مصدوم شدند.

امدادرسانی به زلزله زدگان از همان لحظات نخست با اعزام گروه‌های امدادی آغاز شد و مسئولان کشوری و استانی از مناطق زلزله زده بازدید کردند و برای رفع مشکلات زلزله زدگان نیز وعده‌هایی دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصر ۲۴ اردیبهشت سال ۹۶ در بازدید از روستا‌های زلزله‌زده قصر قجر، مانه وسملقان وعده داده بود: به هر یک از خانوار‌های زلزله‌زده ۲۰میلیون تومان تسهیلات و کمک بلاعوض اعطا می‌شود.

علی روحانی، معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان شمالی نیز بر روند پرداخت تسهیلات به خانه‌های روستایی خسارت دیده از همان روز و بدون اولویت تاکید کرده بود.

همچنین محمدی مدیرکل بنیاد مسکن نیز از پرداخت تسهیلات به روستاییانی که منازل آن‌ها در زلزله آسیب بیشتری دیده، با مراجعه به بنیاد مسکن و معرفی به بانک خبر داد.

فعالیت ۱۵ گروه جهادی در مناطق زلزله زده خراسان شمالی


۱۵ گروه جهادی با هزار و ۵۰۰ نفر، از مجموعه بسیج دانشجویی استان خراسان شمالی و سراسر کشور به مناطق زلزله زده استان اعزام و به این مناطق کمک کردند.این جهادگران، از ۱۷ تیر ۹۶ تا ۲۰ شهریورماه در ۱۱ روستای زلزله زده شهرستان‌های بجنورد، مانه و سملقان نقش آفرینی عمرانی و فرهنگی کردند.

آخرین وضعیت منازل مسکونی آسیب دیده زلزله خراسان شمالی

محمدی مدیرکل بنیاد مسکن خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد گفت: تا کنون در مجموع در شهرستان‌های بجنورد و مانه و سملقان سه هزار و چهار واحد پایان کار دریافت کردند.

همچنین در شهرستان‌های بجنورد و مانه و سملقان تعداد هزار و ۳۲۲ واحد نیز تعمیر شدند.

تعمیر زیادی از مدارس شهرستان بجنورد خسارت دیده از زلزله ۲۳ اردیبهشت ۹۶

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بجنورد هم در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد؛ در ارتباط با آخرین وضعیت مدارس مناطق زلزله زده گفت: در این زلزله بیش از ۱۷۵ آموزشگاه در شهرستان بجنورد دچار آسیب شدند که تاکنون تعمیرات ۱۵۲ آموزشگاه به پایان رسیده است.

اسدی افزود: ۲۳ مدرسه روستایی و شهری بجنورد هم تخریب شدند که ۱۶ مدرسه تخریبی و ۳ مدرسه در حال ساخت و تکمیل است. از ۷ مدرسه تخریبی شهری هم اعتبار دو مدرسه تامین شده است.

اسدی اضافه کرد: با توجه به زلزله اخیر در استان و کمبود فضای آموزشی اکثر مدارس بجنورد به صورت چرخشی فعالیت دارند.

روند بازسازی منازل زلزله زده در روستا‌ها تسریع یافته است

دهیار روستای شعبان در خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان   از  بجنورد؛ گفت: در زلزله ۲۳ اردیبهشت سال ۹۶ حدود ۲۰ واحد مسکونی خسارت زیادی دید و تخریب شد که به همت بنیاد مسکن استان و همه مسئولان ذیربط افراد خسارت دیده هم وام بلاعوض و هم تسهیلات احداث دریافت کردند که از این تعداد ۱۵ واحد مسکونی تا کنون ساخته شده است.

کوهستانی افزود: در این روستا حدود ۳۰ واحد مسکونی هم خسارت جزیی دید که مالکان این واحد‌های مسکونی هم وام تعمیرات دریافت کردند و منازل خود را تعمیر کردند.

 هیچ خانواده زلزله زده خراسان شمالی در چادر زندگی نمی‌کند

احمدی رئیس ستاد بازسازی شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بجنورد هم در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ گفت:در زلزله اردیبهشت ۹۶، دو هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی  به علت سازه‌های چوبی و گلی این واحد‌ها تخریب شد.

احمدی افزود: از این تعداد ۳۳۶ واحد مسکونی پس از پرداخت تسهیلات آماده و احداث شد،۶۷۰ نفر قرارداد بستند و ۷۹۰ نفر هم به بانک‌ها مراجعه کردند و پروانه ساخت تحویل بانک دادند.

وی مجموع واحد‌های مسکونی شهری که از زلزله خسارت تعمیراتی دریافت کردند را ۱۰ هزار و ۲۲۳ واحد عنوان کرد.

رئیس ستاد باز سازی شهری بنیاد مسکن اتقلاب اسلامی بجنورد گفت: از این تعداد هزارو ۸۷۰ واحد مسکونی بیشترین خسارات را دید.

احمدی افزود: تا کنون ۷ هزارو ۳۶۴ واحد مسکونی خسارت دیده پس از معرفی به بانک و دریافت تسهیلات تعمیر و برای احداث واحد‌های تخریبی ۳۰ میلیون تومان وام ۴ درصد ۳ میلیون وام معیشتی و ۸ میلیون وام بلاعوض پرداخت شد.

احمدی گفت: برای تعمیرات نوع اول ۱۲ میلیون نوع دوم ۹ میلیون و نوع سوم هم ۶ میلیون وام ۴ درصد به متقاضیان پرداخت شد.

رئیس ستاد بازسازی شهری بنیاد مسکن اتقلاب اسلامی بجنورد گفت: هم اکنون هیچ خانواده‌ای در چادر زندگی نمی کند و همه افراد ساماندهی شدند.

ایمانی رئیس ستاد بازسازی روستایی بجنورد هم در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان   از  بجنورد؛ گفت: در زلزله اردیبهشت ماه پارسال در ۶۰ روستای بجنورد حدود ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی دچار آسیب شد که هزار و ۷۵۱ واحد از نوع یک تخریبی است و ۶۹۹ واحد جزو تخریبی نوع دوم است که به همه واحد‌ها تسهیلات ۴ درصد و وام بلاعوض پرداخت شد.

وی افزود: همچنین در این زلزله هزار و ۷۵۰ واحد مسکونی خسارت تعمیراتی دید که همه افراد پس از معرفی به بانک و دریافت تسهیلات منازل خود را تعمیر کردند.

خوشبختانه پارسال همه افرادی که در شهر و روستا‌های مناطق زلزله زده در چادر‌ها زندگی می‌کردند به همت مسئولان ساماندهی شدند.

گزارش از سمانه دشتی

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد مسکن زلزله بجنورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۳۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • زلزله این استان را لرزاند
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان